JOMFRUTUR

Da har dagen endelig kommet for at vi skal teste nye vogna, og nå er vi faktisk litt spente på om alt virker som det skal. Doc er kommet hjem fra Molde, og han var kjapp med å flytte beautybagen sin over fra koffert til vogn. Han har vel også gått over alt eg har gjort for å forsikre seg om at det er greit. 

Svigermor har vært innom med gardinene som hun hjalp meg å sy, de ble veldig bra. Og med seg hjem igjen tok hun Tassen, han får ikke bli med på jomfruturen da barn og bikkjer ikke har så mye på fest å gjøre. Med oss i bilen har vi heller noen andre som er mer klar for helgetur. 

Nå er vi da altså på vei, og vogna henger som et slips bak oss, uten foreløpige problemer. Ekstraspeilene fra Biltema blafrer så fint i vinden, bokstavelig talt. Ser ut som bilene bak oss er dansende glad, for speila rister så jæklig. De rister i takt med farten, så til rygging og i tettbygde strøk funker de jo bedre. 

Siden det nå er isfiske i Fluberg som står på plakaten, måtte vi jo stoppe og kjøpe noe å fiske med. Satser på at pilkestikkene Biltema har å tilby er av bedre kvalitet enn ekstraspeilene. Får vi ikke fisk denne helga, får Biltema to pilkestikker i retur mandag. Av alt vi legger kroner igjen for på Biltema funker kanskje hver femte vare optimalt, så det er jo større vinnersjanser enn i Lotto da.  

Vel vel, vi nærmer oss Fluberg og gjengen vi skal være hos, og det er ikke verre enn -5 grader. Doc har alt klart å kjøre feil. Han skylder på at han gleder seg så fælt til ei kald øl, men det ble bare litt lenger å vente. Vi får tales ved seinere, nå venter isfiske og varmt i koppen - Om Doc finner veien ja...

Det kan jo bli noen artige videoer i helga, de deles på Doc og Dask på fb!

Hva skal dere i helga, da?

#camping #campingtur #campingvogn #knaus #sunwind #biltema #speil #isfiske #fisk #pilke #pilkestikke #jomfrutur #docogdask #rednecks

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen