Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Doc og Dask i fritt fall!

Doc og Dask i fritt fall!

Denne helga valgte vi å ta det rolig, det var av to enkle grunner. Viktigste var å få ferdig vogna til neste helg, for nå minker det på tida. Andre grunnen var jo at vi skulle være med å teste vindtunnelen på Megafun, noe vi virkelig digga!

Megafun på Lørenskog har mange artige aktiviteter å by på, både for liten og stor, ta gjerne en titt på nettsidene deres. Link ligger nederst i innlegget. Vi reiste ned fredagen ganske spente med bittelitt nervøs fryd, og der møtte vi bloggerne Isabelle og Martine, som var ca like nervøse. Forventningene innfridde, det var skikkelig gøy å fly i en vindtunnel drevet av to flymotorer. Vindhastigheten var på 250km/t, så det var ikke lett å puste, men moro likevel. 

Ellers brukte vi gårsdagen og i dag på siste finish i vogna. Doc har kobla nye lamper, lagt nytt gulv og fiksa knirkinga i senga, mens eg har vaska ned absolutt hele vogna. Der var det jaggu mye støv og dritt, er vel normalt etter oppussing. Med vår flaks har vi også montert gassalarm og brannslukker. 

Vi brukte jo litt tid på å få løs vogna, det var stålis til langt opp på støttebeina. Ca 10 bøtter varmt vann seinere fikk vi flytta den, så den står klar til å hekte på til helga.  

I løpet av uka skal eg fylle i vogna mye av det vi hadde i gamlevogna, service, bestikk, kopper osv. Og eg skal henge opp igjen gardinene som fikk en mislykka fargebehandling, de får duge foreløpig. Skal ta mål av de og sy nye når eg gidder, eller når mamma har mulighet til å hjelpe. To puter og ei dyne er påkledd, mens andre dyna venter på trekket som er til vask. Er ikke mye å gjøre, eg må bare huske å gjøre det. 

Nå er Doc i full gang med middag her, og Tassen maser om luftetur, så vi får prates!

Full video av Doc&Dask i fritt fall

Megafun

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen