Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Ny dass!

Ny dass!

Som mange har fått med seg har vi solgt gamlevogna, og i den anledning måtte Doc ta seg av den gamle portapottien. Ja han tok den enkleste løsningen med bensin og lighter, så vi gikk plutselig tom for campingdass.

Nyvogna (ja den fra 85) har fått seg et innvendig ansiktsløft, og nærmer seg nå turklar. Bare noen få detaljer gjenstår, og noe av det har vi handla inn i dag. Turen gikk til Oslo Caravan, som ligger på Kløfta. Der titta vi jo litt rundt, og fant selvsagt enda flere ting vi trengte. 

Nå har vi altså kjøpt Rolls Roycen av campingdasser, den er skikkelig luxus, som å sitte på en vanlig do. Kan trygt anbefale denne til samtlige campingfolk, vi blakka oss faktisk ikke av å kjøpe den heller, for vi var så heldige å få fine rabatter. Det er nesten så vi gleder oss til å gå på do på neste tur!

Ellers fikk vi kjøpt nye lamper, en til spisegruppa der Doc har bytta tak, og en til dass. Ja med så fin dass må vi ha godt lys så klart. Det siste vi plukka med oss på vei til kassen, var en fuktsluker som man kan tørke i microen. Gjenbruk på sitt beste, det liker vi! 

Nå skal vi til Lørenskog og gjøre noe helt spesielt, det får dere lese om i morgen! Vi prates så lenge!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen