Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Et trist og vemodig farvel.

Et trist og vemodig farvel.

Vi kjøpte oss jo ny vogn helt spontant i januar, ei 1985 Knaus 530, ja det er nytt når man er vant til vogn fra 68. Denne driver vi og pusser opp og duller litt med, er jo kjekt med ny vogn. Men vi tenkte ikke helt på følgene vet dette, at det nå er på tide å ta farvel med vår trofaste lille Bjølseth. 

Vi la Bjølseth´n ut for salg i god tro, før det egentlig hadde gått opp for oss at den kom til å forsvinne. Budene rant fort inn og mange var interesserte, og enda flere delte. Budvinner ble da glad, men utsatte henting flere ganger. Vi ville ha bort vogna før eg rakk å ombestemme oss, så vi la den ut på nytt. 

Også andre gang haglet det med bud, og sluttbudet ble enda høyere enn sist. Budvinner denne gang er litt mer seriøs, og kan hente godvogna alt i kveld. Da vet vi hva Doc har å gjøre etter jobb, han må nemlig spa vogna frem fra snøen. Eg har delegert en noe enklere jobb til meg selv, utvasking. Er jo litt hyggelig å levere et reint produkt når noen kommer for å kjøpe. Dassen fikk jo Doc endelig tømt, men finner ikke igjen videoen.

Det blir nok tomt på tunet når Bjølseth?n drar herfra, i fire mnd har den fungert som le for vinden når vi har stått ute og røyka. Og flere somre nå har den vært vårt hjem når vi har vært på farten. En gang før har eg følt sånn for en gjenstand, gamle Mørebasen til fatteren, en fin liten båt. Er rart hvordan man kan bli knytta til båter og campingvogner, det handler vel mest om alle minner ved de.

#norskerednecks #camping #vogn #bjølseth #salg #snø #gravøl #redneck #motivfolie #helfoliering #redneckvogn

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen