Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
- Dassen må tømmes nå Doc!

- Dassen må tømmes nå Doc!

Nå har vi besluttet å selge vår trofaste Bjølseth 360 fra 1968, budrunde avsluttes i kveld kl 18. Og i den anledning har eg bedt Doc tømme portapotti'en. Det kan nok by på utfordringer da vogna har stått uten varme like lenge som det har vært kuldegrader nå. 

Vinteren har virkelig fått vist seg i år, og temperaturen har lagt på 10-20 blå hos oss. Regner med det ikke er mye varmere i vogna, så den dassen er nok helt klaka. Da kan det bli spennende å se hvilken løsning Doc går for i kveld, for om han skal få ut innholdet må det tines. Hvilke dufter som da vil sige frem er foreløpig uvisst. 

Grunnen til at den ikke er tømt etter sist bruk er at Doc var litt sliten, han utsatte det et par dager, men lovde å gjøre det. Du vet jo det ikke nytter å mase på mannfolk, dem gjør jo jobben selv om det noen ganger går litt lenger tid. Som for eksempel noen mnd ekstra. 

Når Doc bestemmer seg for å ta seg av den portapotti'en, skal eg stå klar med kamera. Dette skal filmes, for nå er eg like spent som dere på hvilken løsning han kommer til å gå for.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen