Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Tok gull på redneck kjelke!

Tok gull på redneck kjelke!

Som lovd skal eg fortelle litt om gårsdagens akedag, og kjelka som Doc og Jonny lagde. De to gutta har faktisk gjort en eksepsjonell jobb med kjelka, kreativiteten sprudler like mye som folkelivet i går. Vi ble som nevnt i går invitert på akedag i Kjennbakken på Lørenskog, da for voksne. Vi skjønte jo fort at det kanskje ville være noen kreative sjeler der, og da er det moro å komme med en helt spesiell kreasjon. 

Eg og Nina overraska gutta med å være duskedamer, hun hadde laga dusker og eg hadde ordna t-skjorter med skriften "Redneck sleigh cheerleaders". Vi reiste bort i bakken i tretida, og da var det allerede yrende folkeliv der. Vi hadde langbord, bål, suppestasjon, og skikkelig do. Flere hadde med noe å ake på, mye rart å varme seg på, ja noen hadde til og med terrassevarmer og gassflaske. Alle var klare for å ha det gøy!

Doc og Jonny måtte drikke seg opp litt før jomfruturen på kjelka, men da dem nærma seg klare, skynta eg og Nina oss med å finne frem utstyret vårt. Vi gjorde oss klare og stilte oss pent i bakken mens gutta dro opp kjelka. Her skulle det heies ja! Forventningene var store når gutta satte utfor, ville kjelka holde, og ville dem komme helskinnet ned? Snurr film og se selv!

Etterpå ble det medaljeutdeling til beste akelag. Der kom vi jaggu på første plass, så nå kan vi si vi har vunnet gull i sport! Det er ikke alle som kan skryte på seg. Og vi kosa oss og prata og lo, og det ble flere akerunder og mye moro. Ut på kvelden ble vi invitert med på etterpålag. Da tok Nina ansvar og gjemte kjelka fremfor et tre langs veien, vi fikk den jo ikke med i taxien akkurat. På etterpålaget fikk gutta seg en time i jacuzzi, mens vi damene satt inne og skravla. Dagen var rett og slett fullkommen. Her får dere et bildedryss fra gårsdagen.
Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen