Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Min MC

Min MC

Mange har fått med seg at eg var innom sykehuset i dag. Har jo vært inn og ut av Aleris ganske mye siste halvår, og siden det nå er endel som lurer på hva som skjer videre, skriver eg det like greit her. Eg har jo fått Morbus Crohns, altså kronisk betennelse i fordøyelsessystemet. 

Det som nå er oppdaga er at ca 15 cm av tarmen min er ødelagt, altså fortykket tarmvegg som skaper blokkering. Det vil si at når eg spiser stopper maten opp der, det går gjerne lenger tid før den passerer. Da hoper det seg opp og gir store smerter, smerter som kan minne om gallestein. Kroppen min klarer ikke ta opp riktig mengde næring, og dermed blir eg mer sliten enn normalt, og ledd og muskulatur verker også. 

Aleris har sendt saken videre til Ahus, og eg venter nå på innkalling der. Legene på Ahus må nå ta en konsultasjon på om det trengs operasjon for å få fjernet de 15 cm som er ødelagt, og videre hvilke medisiner eg skal starte på. Legen på Aleris ringte Ahus selv i dag for å få fortgang i saken. Grunnen til at Aleris ikke fortsetter behandlingen selv, er fordi det er dyrt, og denne behandlingen er det ikke sikkert forsikringa mi dekker. 

Det eg selv kan gjøre nå er å unngå melkeprodukter, rødt kjøtt, frukt og hvete. Og ja, Jack Daniels og rødvin kan eg bare glemme. Eg må ikke anstrenge kroppen med stress eller tung fysisk aktivitet, og ble frarådet all trening annet en spaserturer, svømming og lette sykkelturer. Så da er det vel bare å ta tida til hjelp og se hva som skjer, og så vet dere hvorfor eg er lat for tida. 

*inntar sofaen med god samvittighet*

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen