Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Er Doc heftig i senga?

Er Doc heftig i senga?

Er Doc heftig i senga?

Eg har fått noen spørsmål om hvordan Doc er i senga, så derfor tenkte eg å dedikere et eget innlegg til det. Her kan dere lese alt om hvor heftig Doc er i senga.

Vi har ei dobbeldyne som er ganske stor, og Doc klarer å legge seg midt under denne hver kveld. Eg må alltid spørre om å få litt er dyne, og det får eg jo som oftest. Men så fort Doc skal strekke seg mot nattbordet for enten å nå tlf eller fjernkontroll, eller for å slukke lyset, drar han med seg hele dyna. Eg må igjen spørre om å få litt mer dyne. 

Ut på natta hender det at han er aktiv, vrir seg og snur seg. Ja det kan til tider se ut som han danser Riverdance under der, noen ganger krøller han dyna sammen og holder rundt den med armer og bein. Av og til tar han bare tak og kaster seg rundt, så eg får store problemer med å holde igjen denne fordømte dyna. 

Nærmest hver natt våkner eg av at eg er kald på enten ene sida, fremme eller bak. Eg må kjempe med nebb og klør for å få rundt meg denne dyna, for Doc skal jo helst ha minusgrader på soverommet. Sånn sett kan eg jo for såvidt skjønne hvorfor han i søvne gjør krav på hele dyna hver natt, for den er ganske god. 

På morgenen er eg derfor grisetrøtt og våkner ikke alltid av vekkerklokka mi, den slumrer gjerne to-tre-åtte ganger før eg får øyner. Om Doc da våkner tar han tak i dyna og ruller seg rundt, som en alligator som ruller byttet sitt i vannet, og gir meg et spark eller en albue i sida. Joda eg våkner da, og selvsagt med bare bittelitt dyne oppå meg. 

Det er altså sjelden eg har dyne over hele meg, som oftest er det bare litt oppå og på ene sida. Litt som gapahukprinsippet. Er jo hyggelig med gapahuk, for eg trives ute i naturen, men eg vil ikke ha det i senga mi.  Så nå er eg bare glad det er helg så eg kan få hvile ut litt...

Dask

Skrevet av : Dask

Olav Kolås
Soving, seng & samliv
Hei begge to.
Tilbyr meg til å ha kurs for Doc til bedre oppførsel i senga. Ifølgje Monica ligg eg også stort sett og roterer i senga om natta. Til orientering er eg ca. 50 kilo tyngre enn Doc, og i tillegg "vrang" som fy. So vipps - etter ei veka i samma seng med Doc, so vil Dask ha ein mykje bedre sengepartner.

Dask
Tenke eg sende han øve fjellet på første fly! :D
#Bikerpus
http://bikerpus.no
Hahaha, jævlig bra! :D En skikkelig råtass i senga altså... :D Hehehe....
Dask
Ja, han har ødelagt meg for andre menn... :p hehe
Anette
Väldigt til volsamma spörsmål dere får?.
Gott du kan gi svar: Sånn e han og ferdig med det ?

Dask
Hehe ja sant..
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen