Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
NÅR KOMMER BABYEN VÅR?

NÅR KOMMER BABYEN VÅR?

Hver gang et forhold dukker opp, en forlovelse blir til, eller et ekteskap inngås, er det noen som bare må spørre. "Når kommer det småfolk?", "Blir det barn på dere nå?", "Hvor mange skal dere ha da?" 

Disse spørsmålene fikk vi så fort eg og Doc flytta sammen, og når forlovelsen ble en virkelighet kunne vi spøke med at Max-Harry kom når som helst. Nå snart tre år etter bryllupet får eg fortsatt disse spørsmålene, men vi kan fortelle at den ene babyen vår kom for 27 år siden. Og den andre babyen vår er to år, har poter og pels, og bjeffer.

Så med andre ord, Doc har ei datter på 27. Hun er både pen og smart, liker jobben sin og å reise. Han vet vel at så heldig klarer han ikke være en gang til, så han er mer en nok fornøyd med skapelsen sin. Ellers er det jo Tassen som vi overtok etter muttern og fattern når det oppsto allergi, han er en levende kosebamse som trives i armkroken. 

Så når vi får baby sammen? Sorry, det ligger ikke i kortene våre.

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen