Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Endelig egen bil igjen!

Endelig egen bil igjen!

I dag morges ringte Doc inn til verkstedet og fikk til svar at bilen skulle bli ferdig i ettermiddag. Da var det bare å stå opp og pakke i leiebilen, klemmerunde tok vi i går siden de fleste er på jobb i dag. Muttern var hjemme og fikk sine klemmer av oss i dag da, og vi fikk med ribbefett og smultringer.

Turen gikk til Aurland bil og maskin AS, i håp om at vi nå kunne få tilbake en kjørbar Patriot. Det gikk ikke lange tida før Patrioten kom rullende ut til oss, med ny bærearm. I tillegg hadde dem oppdaga en oljelekkasje, som dem nå har tetta for oss. Snakk om service!

Når alt var greit og vi fikk returnert leiebil i Flåm, var alt klart for fjellovergang. Vi begynner å bli sultne, men vil over fjellet før vi stopper. Haabakken ble vurdert, men vi vet det er god burger i Hemsedal også. Nå er vi oppå fjellet, da er det jo ikke så langt over til Hemsedal. Bank i bordet for at alt går bra resten av veien! 

Vi sto i Lærdalstunnelen fredag 29.des med bare en tanke i hode, "faen", da vi ringte NAF. I denne sammenheng vil vi rette en takk til Vangsgutadn i Lærdal, Aurland bil og maskin AS, og Flåm Marina & Appartments AS Flåm billeie for at de klarte å redde denne ferien for oss!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen