Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Uvanlige traumer etter MR

Uvanlige traumer etter MR

Dagen i dag har egentlig gått mer eller mindre rett forbi meg. Starta jo på jobben som vanlig i dag tidlig, og der gikk jo tiden, er greie mengder å gjøre der. I mellomtida fikk Doc henta spisestua vi kjøpte på loppemarked i går, det var forresten et kvadratisk antikk bord, med 6 stoler til. Med flotte utskjæringer. Dette blir nok fint å få på plass i stua, men det skjer ikke i kveld. Kjøpte forresten en veldig fin vinterjakke der også, ja man finner alltid noe på loppis, og det er fint å ikke bare handle nytt.

Reiste fra jobben litt tidlig i dag, for eg skulle inn på sykehuset igjen. Denne gang MR av tynntarm. Så ikke for meg at dette skulle bli noe utfordring, eg har jo ikke klaustrofobi. Men da eg først ble ropt opp fikk eg beskjed om å drikke en liter med blanding av vann og kontrastvæske på ca en halvtime, kom panikken! Det første glasset var nesten godt, var jo tørst etter å ha fastet på forhånd. Men det ble bare verre og verre, og siste glasset kom nesten i retur. 

Andre gang eg ble oppropt trodde eg at eg bare skulle legge meg i trommelen, men da satte de en kanyle i armen. Eg måtte legge meg på magen med armene rett fremover. Trommelen ble satt igang, mens eg fikk instrukser underveis om hvordan eg skulle puste. Ca halvveis kom radiograf og sykepleier inn og dro meg ut, da hadde eg glemt å ta av bh, så spillene skjerma for bildene. Av med den og på an igjen. 

Dem satte tre svære sprøyter med kontrastvæske underveis, og dette gjorde meg så svimmel at eg sovna der eg lå. Da måtte de jaggu ta noen bilder en gang til, for eg hadde ikke pusta riktig. Etterpå måtte eg vente 20 min i gangen fordi synet mitt forsvant litt, så tredje gangen dem ropte meg opp kunne de fjerne kanylen og sende meg hjem.

Hele turen hjem besto av magesmerter etter kontrastvæska, og eg merka knapt nok at Doc svinga innom butikken og handla på veien. Vel hjemme ble det noen turer på do før eg sovna på sofaen, og der ble eg jaggu til nå. MR av tarm håper eg å slippe i fremtiden, for den kontrastvæska var traumatisk!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen