Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Doc's separasjonsangst

Doc's separasjonsangst

Nå er vi endelig hjemme etter helgas hyttetur, og godt er det. Selv om det var kjedelig å reise fra 30 cm snø som glitra så fint i sola. Sofaen hjemme vil nok alltid være best, uansett hvor trivelig og vakkert det er andre steder. 

I dag stod vi opp til et nydelig klarvær, så det ble en ekstra sigarett ute før vi satte i gang ryddinga. Det var da bare å vaske opp, støvsuge, tømme ut vann og utslagsbøtter, og sist men aldeles ikke minst, tømme dass! Vi fordeler oppgavene nøye, eg tar oppvask og støvsuging, og tømmer bøtter og vannkanner. Doc bærer tinga våre ut i bilen, hjelper til og vasker kjøkkenet, tar ut søppel, og tømmer denne dassen. 

Du skjønner det at separasjonsangst trenger ikke bare være når ei bikkje savner eieren sin, det kan også være frykten for å noe så fasjonabelt som en separasjonstoalett. Det er altså en do med to høl, ett som fører urinen ut, og ett med en pose til resten. Denne posen må jo da ut på utedoen. 

Det er helt gull å ha do inne i hytta, man slipper å fryse på seg nye hemoroider hver gang man slipper en skvett. Det eneste problemet med denne har hittil vært når Doc, med sin overømfintlige nese, har tømt denne. Det har vært mange gloser, mye brekninger, og nær oppkast hver gang. 

I dag prøvde han noe annet, han tok bare ut hele bøtta med posen og tømte det hele på utedassen. Han slapp altså å berøre posen i hele tatt, og det gikk strålende uten brekninger for første gang siden seperasjonsdoen først kom inn på hytta.

Så fort den var tømt kunne vi kjøre mot hjem. På veien fikk vi testa Patrioten litt da vi hjalp en annen bil opp fra grøfta, ikke noe problem for en god bil det. Og så vil vi oppfordre alle til å følge med der det er veiarbeid, sjekk om det plutselig er motgående kjørefelt der du har tenkt å legge deg ut. Ikke overse tre skilt pluss sperrelinjer i veien, så slipper du å bli forvirra når det kommer bil rett i mot. Ikke sant Doc?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen