Warning: Use of undefined constant jQuery - assumed 'jQuery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/musicmanagement.no/docogdask.no/plugins/system/gauniversal4joomlapro_nojomsocial/gauniversal4joomlapro_nojomsocial.php on line 518
Vi møtte Byting på Vinstra

Vi møtte Byting på Vinstra

Joda, vi skulle på hytta for å slappe av og kose oss, og det gjør vi jo faktisk også. Men i dag fikk Doc mld fra Thomas i Byting, de skulle til Vinstra og spille. Da dette ikke er langt fra hytta, bestemte vi oss for å reise en tur og møte de, og høre litt på de. 

Putta Tassen i bilen og freste ned fra hytta og opp til Vinstra, og der sto bussen til gutta utafor. Inne satt gjengen og prata litt før soundcheck, så vi fikk da slått av en prat med dem. Hyggelig gjeng med stilig dialekt gitt! 

Lydprøven var grei å få med seg da, alltid artig å høre på når et band skal teste instrumentene på forskjellige låter samtidig. Men vi fikk da servert noen sanger også, og bra var det, som alltid. Denne gjengen må du virkelig få med deg live, de har spillejobber i hele landet. 

Etter lydprøven tok vi en blås og prata litt mer, og vi fikk jo selvsagt tatt bilder da. Dette er en gjeng som spiller norsk folkecountry, de synger på Telemarksdialekt, og som sagt er de virkelig verdt å få med seg. Selv kjørte vi tilbake til hytta, vi hadde jo Tassen i bilen, og vi skulle ha rolig helg. Det klarer vi jo å holde når vi bestemmer oss for det...

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen