Jentekveld!!

God kveld i stua! Det ble som sagt jentekveld i går, og det gikk sånn bort i mot etter planen. Starta med et altfor stort måltid på kinarestauranten på Kløfta, hva vi bestilte husker eg ikke navnet på. Linda klarte jaggu å spise opp middagen, og det er godt gjort med de porsjonene. Vi var så mett at vi egentlig ikke skulle ha dessert, helt til bordet bortenfor fikk fritert banan til dessert, da bestilte vi en på deling. 

Etterpå henta vi Tassen og stakk bort til Linda. Det var joggebukse og beina på bordet, vin i glasset og snacks i mengder. Susann kom innom en tur, og Keth i naboleiligheten kom også bort. Det ble skikkelig koselig, og vi forflytta oss inn til Keth etterhvert. Der ble vi sittende og skravle om alt og ingenting, og jaggu kom en kamerat innom også, han fikk jo høre mye rart av oss skravlekjerringer.

 Mye verdensproblemer ble løst, mye god gammeldags juging, noen flasker vin og pur hygge. Vi hørte på alt av musikk, rock, country og danseband, sang med og lo og tøysa. Eg må si meg imponert over å sitte hos venner på Østlandet, som faktisk setter på Ausekarane og liker det selv! Det gikk mye i norsk musikk da, Rune Rudberg, Steff Nevers, Hilljacks, Ove Støylen, og litt svensk fra Lasse Stefanz. Tro det eller ei, men det skaper stemning når damene samles for å ha joggebuksekveld. 

Tassen syntes også det var helt topp hos naboene, han fikk jo da leke med Enya og alle bamsene hennes. De går veldig godt i lag de to, og Enya er litt som ei gudmor for Tassen. Han får lov til å leke med alle bamsene og piplerkene, bare han ikke prøver seg på gnagebeina hennes. Han var egentlig ganske så rolig og snill hele tida, så lenge han fikk litt oppmerksomhet innimellom. 

Alt i alt, en utrolig behagelig og koselig lørdag, og eg vet nå at eg har flere gode venninner på Lund. Nå slapper eg av til farmen, sammen med Doc og Tassen. Doc er også redusert etter et redneckarrangement han hadde i hagen her.

Slenger med noen bilder! Ha ellers ei flott ny uke godtfolk, vi blogges!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen