3 dagers diett

På torsdag skal eg noe som eg gleder meg veldig til! Det er noe ikke alle får oppleve, mens noen må gjennom det. Vel, nei eg gleder meg ikke, men eg fikk da oppmerksomheten din, eller? Eg skal nemlig på noe så trivelig som coloskopi! Noen leger lurer på hvordan eg ser ut på vrangen og hva som skjuler seg der. Samtidig skal dem ta noen prøver og litt diverse, så da må eg leve på en enormt spennende diett frem til da.

Denne dietten er så omfattende at det muligens blir det samme til alle måltider frem til onsdag ettermiddag. Da skal eg ha i meg noe guffe som gjør at legene får fri passasje, så etter det er det bare inntak av flytende.

Det eg nå må unngå er; Fullkorn, frø, sopp, asparges, løk, paprika, mais, og ellers frukt, bær og grønsaker med skall og/eller kjerner

Det som er igjen nå er; Reint kjøtt, fisk, hvit ris, egg, loff og noen meieriprodukter, ellers klar væske (vodka? nei dessverre)

Tja, hvordan være oppfinnsom med de få gjenstående ingrediensene da? Joda, eg har noen ideer, men det er mulig eg er lei i morgen allerede. Men skulle du ha lyst å få litt mindre oppblåst mage, er det bare å lese videre, for dette er ting som glir smooth gjennom tarmene. Det er mat for å unngå å bli oppblåst som sagt, og er lett fordøyelig slik at det går fort ut igjen. Undersøkelsen er jo kl 16 på torsdag, så denne nydelige dietten min starta kl 16 i dag.

Middagen i dag var faktisk ikke så verst, eg stakk innom butikken på vei hjem og handla inn diverse eg har lov å spise. Svinekjøtt, blomkål og tomatsuppe, og selvsagt litt julebrus, for eg kan drikke mineralvann, jus og vann inntil to timer før undersøkelsen. Og her er hva eg skal kose meg med de tre neste døgnene.

Til middag i dag ble det strimla svinekjøtt passe stekt med salt og pepper, kokt blomkål og vanlig hvit hurtig poseris, dynka i bernaisesaus. Ikke noe gourmet kanskje, men det beste eg kunne komme på. Doc sto for kokkeleringen. Han kan jo klare å få grus til å bli spiselig, så maten var alt i alt god. Det ble heldigvis nok til overs til at eg kan ha med resten til lunsj på jobben i morgen. Ellers kommer eg til å spise loff med noe skinke eller kjøttpålegg, med en grei dose majones. Siste døgnet blir det jo tomatsuppe til alle måltider. Fikk en gang en grei termos fra jobben, med plass til ca en porsjon suppe, det blir nok lunsj på denne på torsdag, for planen er jo å dra på jobben noen timer før undersøkelsen. 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen