HÅPLØST PÅ FACEBOOK

Får av og til noen tips og ideer fra lesere og venner om ting som burde belyses, og her har ei venninne kommet med et godt innspill. Dette er jo noe som eg vet har irritert ganske mange, så hvorfor gjør folk dette?

Ser på facebook en stor økning i håpløse statuser som; Gikk på en smell. Svart bilde med bare "uff" som komentar. "Sitter på sykehus- er optimistisk". "Trist dag». Ene elendigheten etter den andre UTEN NOEN FORKLARING! Folk blir bekymret, men selvfølgelig ikke noen forkkarende svar når noen spør. En uting - har man sagt A får man jaggu meg si B. 

Se for deg scenario; En bekjent skriver på fb "Er på sykehus". Du blir bekymra og kommenterer "Hva skjer? Er det alvorlig?" Og alt du får til svar er ? Du blir bare enda mer bekymra og setter himmel og hav i bevegelse for å finne ut hva som skjer, og evt kunne stille opp på et eller anna vis. Så får du vite at det er ei inngrodd tånegl... Gøy, ikke sant?

Eller når noen bare legger ut en trist, lei eller sinna følelse, eller den populære "meh", uten å skrive noe. Du skummer gjennom alle 30 kommentarene, uten å bli noe klokere på hva som skjer. Når du da spør hva som er galt, får du til svar at det ikke passer seg på fb. Hva pokker er da vitsen med å dele den følelsen i utgangspunktet? Er virkelig målet til enkelte å få folk nysgjerrige? Prøver dem å gjøre seg mystiske?

Fb er nå fb, men følg opp det man har lagt opp til. Enig?? 

#sosialemedia #facebook #status #bekymring #usikker #tips #ide #tanker

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen