Jepp, eg er naturist

I mine yngre dager hadde eg enormt mange sperrer. Mange ting eg hatet å gjøre, mange ting eg ikke likte å gjøre, mange ting eg var redd for å gjøre. Det kunne være noe så enkelt som å sykle lenger enn ei mil, hva om eg ble for sliten til å sykle hjem igjen? Eller vise meg i shorts, har jo så fæle lår... Stå på bortoverski, det er bare grusomt, vondt, tungt og gørrkjedelig... Men etter eg ble med på Norske Rednecks, og senere sammen med Doc, har mine fordommer og sperrer sluppet taket litt og litt. Eg har blitt filma og vist på riksdekkende TV i bare bikini, og faktisk noen glimt i undertøy! Har gått på ski på fjellet. Og skal til og med sykle Birken i sommer!! Hjelpes! 

De fleste kan si om sin partner at dem bringer frem de beste i hverandre. Vet ikke helt her, alt eg mislikte ved meg selv før, er liksom helt greit nå.. Så har han egentlig bare lurt ut mine verste sider? Ikke vet eg, men han gjør meg forbannet lykkelig for å si det sånn ? Vi har ikke noe sånn klisje romantikk, men vi har humoren, vi prater om de rareste ting og vi finner på mye moro sammen. 


Men det sykeste denne mannen har klart å lure frem her, noe totalt utenkelig for meg for litt over et år siden, er at vi har testa ut det å være naturister - eller som folk flest sier nudister. Ja vi har vist oss offentlig helt nakne! Og det var utrolig nok helt OK for meg. Skjønte ingen ting da vi befant oss blant masse andre mennesker, og verken vi eller dem skjulte noe, og dette føltes bedre enn noe annet som innebærer klær. 

Først var det litt rart. Det ble pinlig oss to i mellom. - Hvem skal kle av seg først? Skal vi gå ut naken sammen? - Skal vi fyre opp grillen? Ja vi visste jo overhode ikke hvordan vi skulle te oss. Dette var nytt. Vi gikk i allefall ut og satt oss, begge med beina litt i kryss. Titta litt smånervøs rundt, men alle andre oppførte seg helt naturlig. Vi begynte å prate om helt dagligdagse ting, og plutselig satt vi der pip nøgne som om vi aldri hadde prøvd klær før. 


Illustrasjonsfoto lånt fra Google

Når man endelig tør å slippe seg løs sånn - fy for en deilig følelse. Det er så befriende og ledig, ikke noe som ligger feil, ikke noe som gnager. Bare å trakke i slippersene og rusle ned til stranda, legge på svøm uten å måtte bytte klær før og etter. Dette er noe vi kommer til å fortsette med. Vi debuterte som naturister i fjor vår, og har vært flere steder nakne. Når alle andre i område er naken, så blir det mer feil og ubehag ved å være påkledd. Det har liksom bare blitt normalt å kle av oss på naturiststeder, selv om eg var jævlig (mildt sagt) nervøs første gangen.

Nå tør eg å si det høyt ut; Eg er naturist!

Pga slike henvendelser som nevnt i gårsdagens blogg, velger vi å ikke legge ved bilder av oss selv naken ?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen