Dette skal vi fortsette med!

Dette skal vi fortsette med!

Da vi slutta å røyke lovde vi å oppdatere litt etterhvert, og det har visst gått litt i glemmeboka her. Vi har faktisk ikke oppdatert på flere mnd. Det er vel på sin plass å fortelle hvordan det går, for dette er vel ikke noe som kan påvirke negativt. Det er så klart ikke for å legge press på noen. 

Det er nå 160 dager siden vi tok vår siste sigarett i edru tilstand, ja vi må jo være ærlige her, vi har festrøyka. Ser ikke noe poeng i å skjule at vi har røykt på fest, det er vårt valg som vi står inne for. Og ja, eg bomma en røyk den dagen snusboksen var helt ødelagt, i nøden spiser fanden fluer. Men sånn ellers er vi nå røykfrie, og røykesuget melder seg mer og mer sjeldent. 

Vi merka jo fort at smakssansen ble bedre, så vi har så klart blitt enda mer glad i god mat. Første biffen ca to uker etter røykeslutt var helt ubeskrivelig, kan ikke huske å ha smakt noe så godt før. Og det blir bare bedre og bedre, så nå setter vi mer pris på god mat enn tidligere. Og til og med sunn mat smaker også bedre, så det går mer frukt og grønt enn før. 

4452A463 83CB 4A01 AC1A 8BFDC6B391B2 

Noe eg spesielt har lagt merke til nå som snøen driver og smelter, er at luktesansen har blitt helt utrolig også. Eg kjenner lukter som eg husker fra barndommen, både gode og ekle lukter ja, eg kjenner jo stanken fra de bombene Tassen slipper. Men det har dukka opp flere forskjellige lukter som man automatisk forbinder med vår, de er ikke lett å beskrive, for det er gjerne flere forskjellige på en gang. Blant annet litt svidd gummi så klart.

Ellers har jo kondisen kommet litt og litt tilbake, det er mye enklere å bevege seg, både på jobb og privat. Tassen har fått noen joggeturer, og vi skal begynne igjen å sykle. Og noe eg aldri trodde skulle skje; whiskey stemmen min er nesten borte, så det er mulig å synge aleine i bilen uten å bli flau av meg selv! 

Slik vi opplever det pr dags dato, har vi ingen planer om å begynne igjen å røyke. Vi skal fortsette å være røykfrie, for dette er faktisk bare vidunderlig!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen