Shitty Friday!

Shitty Friday!

Wohoo, endelig fredag igjen! Helga er midtpunktet i uka, alle gleder seg til helg, enten de skal slappe av eller på fest. Vi hadde planer om fest selv, vi var invitert på isfiske med Wild Hog Rebels, noe vi har gleda oss masse til. I fjor var det jo helt knall, selv om vi ikke fikk fisk.

Men! Ja det er alltid et men. Nå har eg så klart blitt syk, så eg har løpt på dass i hele dag. Mageknip fra helvete og en uendelig kvalme, det er aldri bra timing for dette. Selvsagt skulle det jo inntreffe denne helga. Eg måtte kjøre hjem fra jobb litt før i går, og er hjemme i dag pga magen klikka. Kjempegreier. Dermed blir det ikke noe isfiske på oss. 

I dag har eg altså derfor holdt meg hjemme i nærheten av dassen, mens Doc har vært på jobb. Det går vanligvis helt greit, men her også er det et men. Da eg i dag tidlig skulle ta morgensnusen ble eg møtt av et traumatisk syn. Oppi den nye snusboksen var nemlig alle posene rivna! Alle posene var åpne og snusen lå løst rundt i boksen. Da ble det morgentur med Tassen uten snus!

Da vi rusla bortover veien her fikk vi se at gamlenabo’n var på besøk hos nyenabo’n, og hun hadde med hunden Enya. Enya er jo kjæresten til Tassen, så da måtte vi bort og hilse på. Veldig koselig å se både Linda og Enya igjen, og veldig hyggelig av henne å ofre meg en sigarett da eg fortalte om dagens snusoverraskelse. Omsider måtte vi hjem igjen siden dassen var litt langt unna. 

 923A0E09 718D 4CF8 BD0F 5E0596F9198E

Etter noen timer innså eg alvoret, eg måtte ha nikotin. Tømte snusboksen på en tallerken, prøvde å pakke litt snus inn i en av de rivna posene, og bretta den sammen så det ikke skulle lekke ut. Joda det funka faktisk ei stund, men da eg spytta den ut måtte eg pusse tenna igjen, var full av løssnus i hele munnen. 

Ellers prøvde eg å slå ihjel tida med litt husarbeid. Eg har funnet frem tørkerull og spylervæske, men kom liksom ikke lenger, en ny runde på dass kom i første rekke. Og siden har eg bare lagt på sofaen og vært slapp, helt til gubben kom hjem kl 16 med skikkelig snus til meg! Nå skal eg gjøre et nytt forsøk på husarbeid her før tiltakslysta blir helt borte. Dere får ha en riktig god helg, enten dere skal slappe av eller på fest!

Og ja, denne snusboksen skal så klart sendes i retur, og vi får ny. 

Dask

Skrevet av : Dask

Mister Frankie
Hey hey :)
Kjedelige greier med snusen,hvor er kvalitets kontrollen ?
Vi betaler fanden meg nok for snus og tobakk i Norge A/S landet.
Skal ikke forundre meg om dem bruker resirkulert papir,det revna
bare du kikka på.
Jaja,flott det ordner seg med ei ny boks du skulla fått et tårn som kompensasjon.
Ønsker deg og han Doc ei riktig koselig helg :)
Mvh Mister Frankie

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen