Dette kan gjøre folk deprimerte...!

Dette kan gjøre folk deprimerte...!

Da var vi godt i gang med ny uke igjen folks. Liker dere hverdagene? Vi liker bedre helga vi, men den er så alt for kort. Hverdag betyr jo jobb her, og vi trives for så vidt bra på jobb, null stress der, men vi trives jo best med å gjøre andre ting som er mer gøy. 

Noe som er mye mindre gøy enn jobben, det er regninger. Altså hovedgrunnen til at vi må jobbe, vi vil jo også overleve her. Ca en gang i mnd går eg gjennom alle regninger for å få et overblikk over hva vi har råd til å bli med på fremover. Dette må være noe av det tristeste et menneske kan gjøre.

I voksen alder lærer man fort at enormt mye av lønna går ut i ting man føler man overhode ikke har nytte av. Altså det å betale bomregninger og NRK lisens må være noe av det mest deprimerende eg gjør. Vi har jo skaffa sånne bombrikker, men de må jo også betales. Men skjer det noe med disse veiene vi betaler på? Og NRK ser vi sjelden på, det kunne de bakt inn i RiksTV abonnementet. 

Så har vi disse kommunale avgiftene da. Jo mer søppel man sorterer selv, jo dyrere blir dette. Man kan jo lure på hvordan vann og kloakk kan bli så dyrt også. Nei dette liker vi ikke. Som om ikke det, sammen med hus og forsikringer, koster nok, så har strømmen tatt helt av i vinter. Vi har fått ca fire ganger høyere faktura enn vi vanligvis får om vinteren, enda vi har vært mye borte og stort sett fyrt med ved.

Nei, dette er lite moro. At så mye av lønna vår skal gå til alle andre (som ser ut til å ikke gjøre noe) er for oss ufattelig. Tror nok vi kunne ha fjerna mange papirflyttere rundtomkring, men da hadde det resultert i høyere arbeidsledighet. Nei vi får vel betale oss ihjel så vi får sysselsatt så mange unødvendige ledd som mulig, og holder folk i jobb!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen