Knuste TV på kollenfest!

Knuste TV på kollenfest!

Nå er kanskje ikke vi de mest sportsinteresserte folka i landet, det er stort sett fotball det går i her. I helga var det jo vinterleker i Holmenkollen, og som de fleste med en nyhetskanal tilgjengelig vet, er dette noe som kan by på lekne folk på sidelinja også. Det er bare to problem. En; det er knotete for bygdefølk å komme seg til og fra, to; det blir gjerne mye rølp og tull på slike arrangement. 

Vi ville jo så gjerne også ta del i moroa, men siden penger ikke vokser på trær, og vi ikke var ute etter den type rølp, lagde vi vår egen Kollenfest. Vi inviterte Nina og Jonny i helga, og dermed var det i gang. Fredagen ble jo rolig, vi satt stort sett og prata og lo, og det var ikke mange glass som ble tømt. 

4E035251 C2D1 4C5C AFB5 95A480FACCCE

Lørdagen starta med at Doc og Jonny fikk tak i grillkull, så kunne de fyre opp UDS’n for å lage langtidsgrilla ribbe. Doc hadde laga coleslaw helt fra bunnen, og ribba var ferdig krydra på kjøl. Da den var komt på bar de ut en TV, kobla opp ei antenne, og fyrte i bålet. De hadde også pynta saloon med norske flagg, og dermed var alt klart for en hel dag ute. 

Vi grilla pølser på bålet, og starta tidlig med øl og dram. Vi hadde jo så klart bjeller å heie med, og Nina hadde kjøpt med luer, pannebånd og hansker med norskeflagget på. Vi leker ikke heiagjeng, vi gjør ikke noe halvveis! Så da var dagen godt i gang. 

EC9CC10E 5BA9 4AE8 988C 8701A70E00F2

Jaggu er det herlig å ta en lørdag ute sånn av og til, og vi hadde det skikkelig artig selv om det ikke ble pallplassering på oss. Etter 5 mila gikk vi inn i saloon for å varme oss litt, men vi kom oss aldri ut derifra. Vi tok like greit resten av festen der vi, og vi fikk en gjest også. Da ribba var ferdig spiste vi oss mette før musikken nappa tak i rockefoten, og det ble sang og dans ut kvelden. 

A0F79915 0D08 4B06 B7B0 72F2F540DF65

I dag da vi rydda fikk vi jo se en knekt tallerken, en smadra coleslawbolle, og en knust TV. Alt tyder på at lørdagen hadde innfridd, vi hadde det utrolig moro. Ja altså TV datt ned litt ut på ettermiddagen i går da Doc gikk litt nærmer forbi, og han nekter fortsatt for all skyld enda han var aleine ute da. Men pytt pytt, det var en gammel TV og uhell kan skje. Nå er det litt sofaslekking her før ny uke innhenter oss. Vi ønsker dere alle ei god ny uke!

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Kollenfest...
Høres ut som det ble et livat lag... Skulle ønske jeg kunne vært med...!
Dask
Ja! Neste gang må du komme :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen