Kontroller din kvinne!

Kontroller din kvinne!

Da var det jo kvinnedagen igjen, den dagen i året det skrikes høyest om rettigheter her i landet. I følge noen er det fortsatt mye som må fikses på her, og det ropes fra alle kanter om alt mulig. Nå har vel debatten om å kunne abortere en tvilling så smått begynt å legge seg, men skal tro om dette kommer opp igjen i dag sammen med alt mulig annet?

Altså, det eneste den abortloven vil forby er å fjerne ene fosteret når de er helt friske, nettopp fordi det utgjør en stor risiko for det gjenværende fosteret. Skulle jo tro det var en bra ting at staten vil forhindre at vi tukler med friske foster..?Men det angår ikke meg, fordi eg har null planer om barn likevel. 

Og så har vi alle som skriker om lik lønn som mannfolka. Dette har eg aldri slitt med. Eg har mange forskjellige yrker og arbeidsgivere på min CV, men eg har aldri hatt lavere lønn enn mannfolk med samme stilling som meg. Så lenge man er i en bedrift med tariffavtale er ikke dette noe problem, og skulle det likevel være forskjell i lønna, da står du selv fritt til å melde deg inn i ei fagforening som hjelper det å oppnå riktig lønn. 

Personlig irriterer eg meg bare over at hver gang det er snakk om hus og bil og sånt, refereres det alltid til mannen i et forhold. Vi har hus og biler sammen, ikke noe er hans, og ikke noe et mitt, men det er vårt. Men dette er bagateller som vi ikke bruker tid på. Samme som diskusjonen om jenter er «pulbare» eller ikke, det har jo nådd stortinget. Men altså, der går virkelig grensa mi! Jenter snakker også sånn om gutter! 

Nei vi har ikke så mye å klage over vi kvinnfolk i Norge, så hva med å la årets kvinnedag dreie seg om hvordan kvinner i andre land blir behandla? Hørt om Google sin nye app Absher? Det er en app laga for menn i Saudi Arabia, og den fungerer sånn at menn kan overvåke «sine» kvinner over alt. Om dem er på steder de ikke skal være, kan mannen stoppe de med ett tastetrykk. Du lurer gjerne på hvorfor Google tillater denne appen. Det er så enkelt at den ikke bryter med regler og lover i landet den selges i, sykt? Bruk din energi på det i stedet for filleting som du selv kan gjøre noe med i Norge.

Så gratulerer med kvinnedagen og vær glad vi bor i Norge!

Dask

Skrevet av : Dask

Anonymous
Amen!!!
Var som jeg skulle sagt det selv, bortsett fra at du sa det mye bedre ??

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen