Pokkers surrehue..!

Pokkers surrehue..!

Så var det tid for blodprøver igjen da, ja det skal jo tas annenhver uke. Dette er noe som er lett å glemme siden eg ikke får noe innkalling, så eg må huske på det selv. Joda, eg kan nok legge det inn i en kalender sikkert, men av erfaring glemmer man å se på denne kalenderen likevel. Burde kanskje hatt en hengende på kjøleskapet, der er eg i alle fall ofte.

Så skulle eg jo innom i går da, men det ble så klart glemt. Sånn egentlig er det fredager, men det har blitt glemt noen ganger, så da ble det mandag, neste gang på en tirsdag, og nå på en onsdag. Er det surrehue man kaller sånne som meg? Det kan eg leve med, ikke det verste å bli kalla det. Ja i går fikk eg jo forresten omsider tatt den dusjen eg skulle tatt i forgårs (mer om det HER), så surrehue passer egentlig bra.

Bestemte meg for å være på legekontoret ca 8.30. Med ei bikkje som ikke ville drite, og en aksjon mot dårlig skodde vogntog på veien, ble eg noe forsinka. Og da var det jo så klart litt folk på venterommet alt. Trakk meg en kølapp og satte meg pent på vent. Her fikk eg jo gått gjennom litt sosiale media også, for der skjer det jo litt for tida. Sida vår på fb har passert 10 000 likes, insta nærmer seg 4000, og på snap har vi nesten 10 000 følgere. Ja vi digger dere alle sammen!

Etter blodprøvene, som egentlig bare tok 10 min, skulle eg forsøke å fylle spylervæske på bilen. Det skulle vise seg å være en utfordring. Vaieren til den hendelen man åpner panseret med, har blitt så slakk, sikkert hoppa av et spor. Hendelen hadde null hensikt å dra i, og eg fikk ikke ordentlig tak i vaieren heller. Etter litt knot ga eg faktisk opp (nei det er ikke vanlig å gi opp), og kjørte så noen nedsnødde bakveier til jobben for å ungå slaps og møkk på frontruta.

En time seinere på jobb enn vanlig, og nå med tom tank i tillegg. Nå er det bare å vente på at Doc skal forbi på et oppdrag, så kan han komme innom med dieselkortet, så skulle det i det minste være muligheter for å komme seg hjem etter jobb. Så får dette surrehue surre seg til å åpne panseret på surrete vis seinere!

(Og ja, dette innlegget skreiv eg irein frustrasjon på de to minuttene det tar fra bilen og inn til stemplingsuret, redigerte og posta når eg var ute og henta dieselkortet. Effektiv?)

 

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen