Er det virkelig vår??

Er det virkelig vår??

Vi har nå hatt en fantastisk flott vinter, i alle fall østpå, med nesten meteren snø, kaldt og fint. Ja det er jo fint, selv om vi liker sommeren best. Etter verste kulden på 24-25 blå stakk jo vi til varmere strøk, og da vi kom hjem hadde det alt smelta mye. Vi slapp unna en del drittvær også, så det var på ingen måte feil å stikke av litt. 

Men nå som sola titter frem og smelter vinterens slør, begynner folk og fe å bli ivrige. Vi hører om hoggorm som titter ut fra dvalen, våryre politikere, og folk snakker om påskestemning. Joda det ser jo riktig nok ut som vår, snøen på hyttetaket er til og med borte. Det er temperaturer som tilsier at t-skjorta kan komme frem, og unger som skriker etter is på bensinstasjonen. 

Men folkens; vi er faktisk bare i februar. Vi har hele mars og april fremfor oss, to måneder som kan by på litt av hvert av nedfall. Vi vil ikke akkurat anbefale å legge om dekk enda for å si det sånn. Tenker dere må tølme dere litt med vårsnakket, for selv om det er vår i lufta nå, kan vi fort få vinter mange ganger enda. Og det har jo til og med vært snø i mai før. 

Vi har i alle fall ikke tenkt å gå på den smellen, å ta våren for gitt for så å bli nedstemt ved neste snøfall. Vi bor faktisk i Norge, hvor det mer eller mindre går sport i væromslag. Så sørg for at dere har ved en stund til, og ikke pakk bort stillongsen riktig enda. Våren kommer uansett, bare ikke i dag. Gjør det beste ut av tida frem til vår, ut og grille pølser!

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen