Du hendelse for en hyttetur!

Du hendelse for en hyttetur!

Hei igjen folks! Har dere hatt ei bra helg? Det har definitivt vi hatt! Nå har vi jo vært litt slappe siste uka, lurer på om det er etterheng etter matforgiftninga på Granka kanskje. Vi trengte å stikke av og senke skuldrene nå, derfor dro vi på hytta i helga, og det var absolutt ikke feil. Siden mange lurer på hvor hytta vår, eller svigers si hytte da, er; Den ligger ca 900 moh og litt sånn for seg selv, så det er null mas og jag der. Stedet er Goppollen, på fjellet ved Fåvang. Der har vi utsikt mot Rondane i klarvær.  

Så hva har vi gjort denne helga da? Det er faktisk mye rart, selv om vi for det meste har lagt på sofaen. Vi har jo vært mye ute med Tassen, det kjekkeste han vet er jo å angripe snøen. På hytta får han løpe fritt, for brøytekantene er for høye til at han klarer å stikke av, og han er jo en litt bekymra fyr, så han stikker aldri mer enn 50 meter unna oss. Om vi snur oss kommer jo han løpende tilbake, og da står han der til han har fått godbiten sin, før han rusler videre for å sjekke om det er barkebiller eller noe sånt i snøen. 

4C3659CB A1FB 4EFB 8E65 0B4F80EEE866

Ellers har vi fått sett TV programmer vi knapt visste eksisterte, ja vi har jo aggregat så vi får litt strøm på kveldene. Og Doc fikk tatt revansje i yatzy, han vant begge rundene vi spilte, mens eg ble sittende å lure på hvordan noen kan ha sånn flaks med terninger. Innimellom har vi jo også spist litt, vi hadde med alt for mye sjokolade og chips, og til og med gulrotkake. Egg, bacon og bønner er også fast innslag på hytta, og ellers mye god mat. Nei det er ikke slanketur vi har hatt. Nå er vi da omsider hjemme igjen, og med litt mer energi er vi benket i sofaen klare for en ny tvekamp på Farmen. Har du noen favoritt der?

Vi har forresten fått hjelp av vår dataguru Andreas til å rydde litt på bloggen, sånn at det ble litt mer stilrent og lettlest. Hva synes du? Er det noe vi bør endre på? Bare å komme med tilbakemeldinger.

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Stilrent!
Ble veldig bra! ? Digg med hyttetur og bare slappe av...
Dask
Takk takk, ja det trengte vi ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen