Hva skjer??

Hva skjer??

Hei igjen godtfolk og galskap! Har fått noen spørsmål og etterlysninger de siste dagene, for vi har ikke oppdatert bloggen daglig. Må jo først ydmykt få si at det er hyggelig at folk vil lese om hva vi driver med, vi liker jo så klart sånne hyggelige tilbakemeldinger. Saken er bare at de siste dagene har det ikke skjedd en dritt spennende her i huset. 

På ferien tok vi virkelig ferie fra alt, og vi kjente hvor deilig det var å ikke tenke så mye blogg de dagene. Nå har vi vært slapp og sliten her, vi trenger av og til å bare være sofagriser vi også. Dessuten begrenser det seg vel for hvor mange innlegg om «sofatid» dere gidder å lese? Eller? Vel vel, vi ligger nå her vi, gubben, gamla og bikkja. Koser oss med popkorn og bacongull til vi blir feite og fine. 

8842E7A0 BBF9 4E00 8059 D6A32AEE1427

Skulle vi fortelle noe om hva som har skjedd her de siste dagene må det være at vi har spist indrefilet av svin, sett en halvdårlig film, og gått turer med Tassen. Og største spenningen er nok de ferske elgsporene borti veien her, men det er jo nye spor daglig. Altså bare et tidsspørsmål før eg har ei hissig elgku i hælene. 

Nei dette ble ikke et givende innlegg, men det viser desto bedre hvorfor vi ikke har blogga på noen dager. Vi har jo planer om et «spm og svar» innlegg for februar også så klart, og det er bare å spørre om alt mulig både her og ellers på våre sosiale media. Bare å søke opp «Doc og Dask» på fb, insta og twitter, og redneckdask på snap. Dere kan også komme med ideer og innspill til hva dere vil lese om ellers på bloggen, så skriver vi gjerne om det meste som tåler dagslys ?

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Ferie fra alt!
Der forklarte du i grunn hvorfor det har vært stille fra meg og... ;) For mye å drive med, og for mye sofatid pga at jeg har hatt mye å drive med... Forstår dere godt!!! ;)
Dask
Noen ganger er det lov å gi litt faen ;)
Frank Garnes
Hey hey :)
Se der ja,ligger sjefen å slapper av på sofan gjør seg det.
Lurte på om det kommer ny sesong med Norske Rednecks på Max,får aldri nok :)
Hadde vært morro om sesongene hadde blitt utgitt på Dvd,det må bli ett folke krav.
Alltid morro å se dere og resten av gjengen på tv kassa :)
Ønsker dere ei strålande helg med nok å drekka på,og snart er det våren også bare lekkert.
Skal bli godt med den første utepilsa :)
Mvh Mister Frankie

Dask
Sjefen? Regner med du mener Tassen da..? :p Hehe.. Rednecks vet vi dessverre lite om, for vi har ikke vært med der på lenge. Vi trakk oss før forrige sesong, og har ingen ting med de å gjøre lenger. Men vi blir å se i andre konsept fremover ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen