Tok miljøsvin på fersken!!

Tok miljøsvin på fersken!!

Hallayen igjen! Tenkte egentlig å skrive litt om at vi slår et slag for miljøet, men har jo litt mer på hjertet, så beklager om dette blir rotete. Siden det snart er helg regner eg med dere tilgir dagens skriveevner likevel. 

Nå er det jo blitt så populært å snakke om miljøet, nesten som om det er en moteting. Folk har plutselig begynt å plukke søppel og flere har blitt flinkere å gå for gjenbruk, noe som er positivt. Men altså, så lenge eg har hatt bikkjer har eg plukka søppel langs veien, og det er ikke noe som bare skal gjøres som trend. Eg gjør det av to grunner; det ser stygt ut og dyr kan skade seg på det.

Ellers når det gjelder gjenbruk bør folk generelt tenke seg om før de kjøper alt mulig nytt. Trenger man egentlig helt ny bil og 48 par pumps? Kan kanskje vinterjakken fra i fjor holder ut to tre, kanskje fem, sesonger til? Kjøkkenet vårt var forresten helt nytt i 2017, men eg føler vi har god margin på «miljøkvoten» da det ikke hadde blitt bytta siden en gang på 50 tallet. Saken er at så lenge folk fortsetter å kjøpe nytt hele tida, så vil de holde oppe produksjoner som kveler miljøet vårt. 

I går på ettermiddagsrunden med Tassen fikk vi plukka med oss litt, tror det har vært noen kjeltringer på ferde. Var stort sett papp og papir, så kjeltringene må ha gått i feil søppelspann. På morgenturen i går fikk vi forresten se denne kjeltringen, og vi kan trygt si at det ikke er mennesker som har kasta i dette i naturen. Vi tok han på fersk gjerning på vei mot et søppelspann. Tassen ble godt skremt av en liten mår som kom snikende, han lurte sikkert bare på hvorfor vi stakk av med bytte hans. Stakkaren ble selv så skremt da Tassen skvatt og bjeffa, så denne måren har, sikkert i rein frykt, laga kunstverk i snøen der han prøvde å stikke av.

29D9D02D 2DB8 4CD8 ADF9 77A328A9CC23 

Ellers kan vi jo fortelle at låten er ute på Spotify i kveld kl 00.00!!! Er du spent?

Dask

Skrevet av : Dask

John Håland
Søppel
Å plukke papirbiter å fremstille det som om en har reddet kloden, hallo er det en spøk. Store forsøplinger på 100 000 vis av tonn, LNF eiendommer som blir brukt til storstilt næring, 100 000 vis av tonn med næringsmidl er som dumpes. Men å plukke papirbiter fokuseres det på. Er det Grønnskolli nger eller feiginger som ikke tør å ta opp kampen der det skikkelig forurenser?

Dask
Da kan eg gå ut og slenge det tilbake i veien der eg fant det mener du? Eller så kan du prøve å lese innlegget på nytt..? ;)
#Bikerpus
Miljøsvin...
Det er forferdelig hvor stort forbruk vi har... Bruk og kast er liksom helt normalt i dag! Selv så går jeg ikke å kjøper noe nytt med mindre behovet er tilstede! Bruker fortsatt to joggingser med hull i ræva, men hva gjør vel det? Ingen som ser meg på sofaen... Hehehe... (Det gledes til partylåt! Spesielt siden jeg regner med å bli innesnødd, og trenger litt glede!)... ;)
Dask
Hehe ja, ett tips kan være å kjøpe mange like sokker, så slipper man kaste begge om det blir hull i ene :)
#Bikerpus
Miljøsvin...
Er det jeg gjør! Hahaha... Kaster bare en sokk når verneskoene har spist de opp... Hehehe....
Vera Lynn
De snakker om da ja
Du er inne på noe der, det er mote å snakke om miljøet og hvor flink man er til å ta vare på naturen. Så er det vel sånn, for mange, at det er fort glemt når ingen ser dem
Dask
Ja, nå er det liksom kult å plukke søppel, mens for ti år siden var det nesten kult å kaste søppel på gata.. Rart det der. Men eg håper dette er en trend som fortsetter ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen