Født i siste liten...?

Født i siste liten...?

Sist uke var eg tilbake i 100% stilling fordi formen nå hadde blitt mye bedre, men det var bare på papiret. Altså jo da, formen er bedre, men det med 100% gikk ikke helt etter planen. Da er det godt å ha timebank å ta fra. Kan vel trygt si at morgenen er ikke min beste venn, og det er nesten alltid noe som skjer når eg har det travelt. Dermed kan vi vel si eg må ha vært født i siste liten.

Altså, det er jo ikke bare min feil at eg kom for seint hver dag sist uke da. Mandag var det magen min som romsterte så fælt at eg kom for seint på jobb, og i tillegg når eg kom på jobben rakk eg ikke stemplingsuret før første doturen. Så den gjelder jo egentlig ikke. Tirsdag forsov eg meg, altså ene og alene min egen feil.

0DEA8676 3FC2 49FA 80CB D67D5EBEE960

Da onsdagen kom hadde østlandets befolkning panikk, det hadde kommet 10 cm snø. Da er det jo alltid noen som sinker noe ekstremt, og noen som tar alt for mange sjanser. Dermed kom eg så klart for seint da også, og det har eg skrevet mer om HER. Torsdagen var det fortsatt mange som ikke hadde lært noe fra dagen før, og det førte til noen minutter over tida da eg stempla inn.

Fredagen derimot, da var eg så pass tidlig oppe at eg trodde eg var forberedt på ALT. Men den gang ei. Forden synes 22 blå var alt for mye til å fungere i, så den blånekta å starte. I følge forhandler må visst alle nyere biler lade hver fjortende dag pga all elektronikken, noe vi aldri har hørt om før. Men det endte med at Doc reiste fra sin jobb for å kjøre meg til min jobb, og dermed kom eg noen minutter for seint fredagen også.

Ja sånn kan det gå når man etter 10 mnd med delvis sykemelding, endelig er klar for å bidra fulle dager på jobb igjen. Med den uka bak meg sto eg opp nesten en time tidligere i dag, hvilket resulterte i at eg fikk dytta tilbake noen minutter til denne nå nesten tomme timebanken min. Da er vi i gang!

 

Dask

Skrevet av : Dask

Vera Lynn
Det er rart
Noen uker så blir det liksom ikke som man har tenkt seg. Ting blir bare feil, uten at vi klarer å gjøre noe med. Har hatt sånne uker jeg åsså, til stor irritasjon for både meg og andre ?
Dask
Hehe ja, nå var det stort sett meg selv dette gikk ut over, det var ikke så veldig travelt på jobb sist uke heldigvis ;)
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen