Ble ikke kvitt middagsgjestene!

Ble ikke kvitt middagsgjestene!

Denne helga har vært lang, men likevel gått så ufattelig fort. Har du noen gang opplevd å invitere folk på middag, og så blir de litt lenger enn du først hadde tenkt? Fortvil ikke, det kan faktisk bli riktig så moro om det er de rette folkene.

45E4A6A6 44AB 4CB3 982E 49542F3890D5 1024x818

Dette hendte nemlig hos oss i helga. Vi inviterte Nina og Jonny på familiemiddag på fredag, ja vi sier familie om så gode venner, og de ble til frokost søndag. Må ærlig si at da eg våkna lørdags morgen var eg klar for en skikkelig sofadag, men slik ble det heldigvis ikke. Vi tok like gjerne en dag til vi, og det er det bare magen som angrer på nå. 

Fredag ble det jo pizza og dram, og litt opptak til nytt prosjekt. Vi var en grei gjeng som hadde det utrolig moro, og eg og Nina hadde så klart ikke vett til å legge oss. Vi dansa og sang, spiste pizzarester til nattmat, og hadde det helt topp. Så lørdagsmorgen ble jo som sagt slitsom. Doc laga eggerøre og skinke til frokost, og det hjalp jo på formen. 

Da Doc og Jonni kjørte for å hente ved skjønte eg at slaget var tapt, og at det nå skulle grilles pølser på bålet. Da de kom hjem med en kartong fra polet trodde eg seriøst de hadde fått så mye Lotherus, men neida, oppi kartongen var der bare ei flaske, og bak sto en lattermild Doc. Vel vel, med pølser på bålet og irish coffe til dessert var lørdagen redda. Etter maten trakk vi inn i saloon for å holde varmen. Varmen ja, på siste lufteturen med Tassen frøs snørret i nesa og gradestokken bikka 17 blå, dermed begynte kulda å trekke inn i saloon også. Det var ikke noe hinder for pompel og pilt, som nå sto i bar overkropp og hadde direktesending på fb. Kjempelurt! 

Søndagen var dermed hele gjengen noe redusert. Bare Nina som var i toppform, hun hadde hatt vett til å gå inn litt før oss andre. Da gjengen reiste avslutta vi helga med en feit burger på nye BurgerKing på Kløfta, og vi satt igjen med mye latter og morsomme minner etter denne familiemiddagen som varte hele helga. Takk for at dere er dere Nina og Jonny, vi har det alltid moro sammen uansett hva vi finner på!

Dask

Skrevet av : Dask

#Bikerpus
Så moro!
Og gjerne så slitsomt... Hehehe! Men det er digg med slike venner! Høres ut som om dere hadde det kjempegøy...! ?
Dask
Ja, de er jo som familie. Vi er naboer på campen hele sommeren, og vi reiser til syden sammen, så vi tåler noen dager sammen :D
Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen