20 timer i bil med svigers!

Om du forventer å lese om tull og uenigheter, må eg nok skuffe deg nå, for dette var bare koselig.

Vi reiste jo mot vest fredag, med svigers i baksetet og Tassen i buret. 8-9 timer en vei, med fjelloverganger, svarte veier, tette snøbyger, og jaggu litt fint vær også. Dette gikk jo over all forventning, vi prata og spøkte og lo hele veien. Så i går var vi jo på sightseeing på Radøy, viste frem noen av perlene der ute, og andre steder eg har forbindelse med. De var imponerte over hvor smale veier vi hadde der, og at det faktisk går tungtransport og buss på mange av disse ettfeltsveiene. 

I dag har vi tatt returen fatt, samme veien tilbake, men stort sett bare fint vær bortsett fra ett og annet snøfnugg. Denne turen går noe mer stille, litt mer slitne alle, og med mange nye inntrykk. Vi gjesper om kapp, og kvikner til litt hver gang vi ser en elg eller en stygg forbikjøring fremfor oss. Har da prata og ledd i dag også, for vi er rimelig overtrøtte! Har tatt mange flotte naturbilder - også i mørke... Og på begge turene har vi dytta innpå det vi har fått plass til av godteri og frukt. Tassen har fått nok av lufteturer på veien, og godbiter selvsagt. Men nå er vi snart hjemme, og da skal vi avslutte helga med å se Farmen sammen hos oss før svigers kjører hjem til seg. 

Da er spørsmålet; hvor mange av leserne her har så gode snille svigerforeldre at dere han ta dem med på 20 timers biltur i løpet av ei helg?

Dask

Skrevet av : Dask

Skjul kommentarskjema

1000 Tegn igjen